Novo Milosevo (Karlovo - Dragutinovo i Beodra) je selo u opstini Novi Becej u srednjebanatskom okrugu, na putu izmedju Novog Beceja i Kikinde.

Navigacija


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/10121804/html/novomilosevo.com/news/log.php on line 11

O B A V E Š T E NJ E

05. 08. 2011.

Opština Novi Bečej poziva sva zainteresovana fizička lica - nosioce porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, da prijave svoju zainteresovanost za PROGRAM PODELE KVALITETNIH PRIPLODNIH JUNICA.

Program podele kvalitetnih priplodnih junica će se realizovati UKOLIKO Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede ODOBRI zahtev Opštine Novi Bečej po osnovu Uredbe o korišćenju podsticajnih sredstava za razvoj stočarstva u saradnji sa jedinicama lokalne samouprave u 2011. godini (Objavljeno u „Službenom glasniku RS”, broj 56/11 od 29. jula 2011. godine).

Uslovi:

Ø     Pravo da se prijavi ima fizičko lice – nosilac porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koje je upisano u Registar poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom i koje:

-       Poseduje najmanje jednu kravu (upisanu u matičnu evidenciju ) i

-       Odgovarajući objekat za uzgoj krava.

Ø   Grla nabavljena u skladu sa ovom Uredbom jedinica lokalne samouprave korisnicima dodeljuje na transparentan način, bez naknade i to po jedno grlo po korisniku.

Ø      Korisnik ne može pet godina da otuđi grlo koje mu je dodeljeno na osnovu ove Uredbe.

Dodatne informacije i Obrazac prijave zainteresovanosti možete dobiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj opštine Novi Bečej, kontakt osoba: Maria Čejtei ili putem telefona na broj 023/772-320, lokal 113 i na internet adresi www.novibecej.rs.

Uz Obrazac prijave zainteresovanosti za dodelu priplodnog grla potrebno je priložiti i kopiju Potvrde o aktivnom statusu u registru poljoprivrednih gazdinstava za 2011. godinu i kopiju lične karte i predati u:

 

Opština Novi Bečej - Kancelarija za LER

Žarka Zrenjanina 8

23272 Novi Bečej

 

svakog radnog dana od 8.00 do14.00 sati do 11.08.2011. godine.

Početna | O nama | Vesti | Industrijska zona | Sport | Linkovi | Kontakt