Novo Milosevo (Karlovo - Dragutinovo i Beodra) je selo u opstini Novi Becej u srednjebanatskom okrugu, na putu izmedju Novog Beceja i Kikinde.

Navigacija


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/content/04/10121804/html/novomilosevo.com/news/log.php on line 11

Slava "Sveti Ilija" 2011

02. 08. 2011.

Novomiloševačka slava „Sveti Ilija“ je jedna od najstariji slava u okolini. Kao i svake godine, okupi se veliki broj gostiju. Gotovo svaka kuća ima po nekog gosta. To je ipak najizraženije u večernjim satima, kada se zbog svih ponuđenih sadržaja, broj posetilaca daleko premaši broj meštana Novog Miloševa.

Naravno, najzabavnije je bilo deci, jer je ponuda uličnih prodavaca i zabavnih parkova, gotovo, podređena njima.

Najveća gužva je bila na platou, gde se održavaju koncerti, u letnjim baštama Lovca i Omladinskog doma. Od predvečerja do 23 sata goste je zabavljala Gordana Adamov – Lana.

Ipak najviše simpatija, a posebno devojčica, je osvojio pevač – zvezda granda, Jovan Joca Stefanović. Plato između Omladinskog doma i Lovca je bio prepun. Iznenađenje večeri je bio vatromet u ponoć!

 

 

 

 

 

Zvezda Granda Jovica Joca Stefanovic u Novom Miloševu 1

Zvezda Granda Jovica Joca Stefanovic u Novom Miloševu 2

Zvezda Granda Jovica Joca Stefanovic u Novom Miloševu 3

Zvezda Granda Jovica Joca Stefanovic u Novom Miloševu 4

Početna | O nama | Vesti | Industrijska zona | Sport | Linkovi | Kontakt